1. overige
  2. KEF LSX II Creme.

KEF LSX II Creme. speaker

5/5

Bekijk alle specificaties van de KEF LSX II Creme. speaker en ontdek de plus- en minpunten. Na het doorlezen van de informatie over deze KEF LSX II Creme. speaker en het vergelijken met de andere speakers weet jij of dit de speaker is waar jij naar op zoek bent. 

Specificaties KEF LSX II Creme. speaker

Type speaker

Bluetooth

Ja

WiFi ingebouwd

Ja

Formaat speaker

Geluidsweergave

Gewicht

7,2 kg

Kleur

Crème

Kwaliteitsklasse

Maximale accu/batterijduur

Waterdichtheid

Bediening via app

Ja

Bediening via knoppen op het apparaat

Omschrijving van de KEF LSX II Creme. speaker

De KEF LSX II Creme is de perfecte aanvulling op je thuiswerkplek of woonkamer. Met de 11e generatie Uni-Q driver zorgt het voor een uitzonderlijk helder en gedetailleerd geluid. Dit maakt het mogelijk om muziek in hoge kwaliteit te luisteren. De KEF LSX II Creme is niet alleen geschikt voor het luisteren naar muziek, maar ook voor het kijken van films en series. Dankzij de HDMI-aansluiting is het mogelijk om de speakers aan te sluiten op je televisie. Zo geniet je van een geluidskwaliteit die je normaal alleen in bioscoopzalen zou horen. Daarnaast stream je draadloos muziek, films en series met Apple AirPlay 2, Google Chromecast en Bluetooth. Zo heb je altijd toegang tot je favoriete entertainment. De KEF LSX II Creme is de perfecte aanvulding voor je thuiswerkplek of woonkamer. De KEF LSX II Creme zorgt voor een ongekende geluidservaring. Met de 11e generatie Uni-Q driver produceert het een uitzonderlijk helder en gedetailleerd geluid. Zo luister je naar muziek in hoge kwaliteit. Het kijken van films en series is ook mogelijk. De HDMI-aansluiting maakt het mogelijk om de speakers aan te sluiten op je televisie. Zo geniet je van een geluidskwaliteit waar je normaal alleen in bioscoopzalen van zou kunnen genieten. Verder is het mogelijk om draadloos muziek, films en series te streamen via Apple AirPlay 2, Google Chromecast en Bluetooth. Zo heb je altijd toegang tot je favoriete entertainment. De KEF LSX II Creme is de perfecte oplossing om je thuiswerkplek of woonkamer naar een hoger niveau te tillen.

Pluspunten
  • Dankzij de 11e generatie Uni-Q driver klinken klanken helder en gedetailleerd. Je sluit de speakers via de HDMI en USB C aansluiting ook aan op je televisie, laptop of pc. Via WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2 en Google Chromecast stream je alles draadloos vanaf je smartphone.

Minpunten
  • Er zitten geen knoppen om je muziek te bedienen op de speakers.

Veelgestelde vragen over de KEF LSX II Creme. speaker

De KEF LSX II Creme. speaker heeft bluetooth: Ja.

De KEF LSX II Creme. speaker heeft WiFi ingebouwd: Ja.

De KEF LSX II Creme. speaker heeft een geluid.

De KEF LSX II Creme. speaker is als volgt te bedienen:
Via de app: Ja
Via knoppen op het apparaat: .

De KEF LSX II Creme. speaker heeft een maximale accu of batterijduur van . 

De KEF LSX II Creme. speaker is Crème.

De KEF LSX II Creme. speaker is van .

De KEF LSX II Creme. speaker is gemaakt van Kunststof.

De KEF LSX II Creme. speaker is een .

De KEF LSX II Creme. speaker is en is 155 cm breed, 180 cm diep en 240 cm hoog.

De KEF LSX II Creme. speaker weegt 7,2 kg.

Bekijk nog meer speakers