1. Harman Kardon
  2. Harman Kardon Citation 300 Grijs.

Harman Kardon Citation 300 Grijs. speaker

5/5

Bekijk alle specificaties van de Harman Kardon Citation 300 Grijs. speaker en ontdek de plus- en minpunten. Na het doorlezen van de informatie over deze Harman Kardon Citation 300 Grijs. speaker en het vergelijken met de andere speakers weet jij of dit de speaker is waar jij naar op zoek bent. 

Specificaties Harman Kardon Citation 300 Grijs. speaker

Type speaker

Bluetooth

Ja

WiFi ingebouwd

Ja

Formaat speaker

Geluidsweergave

Gewicht

4,1 kg

Kleur

Grijs

Kwaliteitsklasse

Maximale accu/batterijduur

Waterdichtheid

Bediening via app

Ja

Bediening via knoppen op het apparaat

Omschrijving van de Harman Kardon Citation 300 Grijs. speaker

Luister naar je favoriete muziek op een nieuw niveau met de Harman Kardon Citation 300 slimme speaker. Deze middelmaat speaker verbind je eenvoudig met netstroom en met je smartphone of tablet via wifi of Bluetooth. Je bedient de speaker eenvoudig via het verlichte touchscreen. Je kunt het volume aanpassen, pauzeren of direct zien welk nummer er afspeelt. De ingebouwde Google Assistent maakt het bedienen van de speaker nog makkelijker. Installeer de Google Assistent via de Google Home app en stuur de speaker aan met spraakopdrachten. Zo kun je opdrachten geven om de muziek zachter te zetten, van nummer te wisselen of andere slimme apparatuur in huis te bedienen. Ook voor de meest actuele informatie zoals het treinverkeer, het weer en het nieuws ben je bij de Harman Kardon Citation 300 aan het juiste adres. Stream muziek vanaf streamingdiensten zoals Spotify en Deezer met de ingebouwde Chromecast en blijft de geluidskwaliteit hoog dankzij de WiSA technologie. De Kvadrat stof is vuilafstotend. Hierdoor past de speaker in elk interieur en houd je de speaker schoon. De Harman Kardon Citation 300 grijze speaker biedt een unieke luisterervaring. Laat je verrassen door de krachtige audio van de Harman Kardon Citation 300 slimme speaker. Deze speaker is voorzien van verlichte knoppen en een touchscreen. Hiermee bedien je de speaker eenvoudig. De ingebouwde Google Assistent maakt het bedienen nog makkelijker. Stuur de speaker aan met spraakopdrachten of krijg de meest actuele informatie zoals het treinverkeer, het weer en het nieuws. Stream muziek vanaf streamingdiensten zoals Spotify en Deezer met de ingebouwde Chromecast. Blijf verbonden met je favoriete muziek dankzij de WiSA technologie. Bovendien is de Kvadrat stof vuilafstotend, waardoor je de speaker gemakkelijk schoonhoudt. De Harman Kardon Citation 300 is een ideale oplossing voor een unieke luisterervaring.

Pluspunten
  • Door de uitstekende beoordeling ben je ervan verzekerd dat je een hoge geluidskwaliteit krijgt.Met de ingebouwde Google Assistant kun je de speaker regelen door middel van spraakopdrachten

    .

    Met extra Harman Kardon Citation speakers creëer je gemakkelijk een multiroom opstelling en stream je muziek naar elke ruimte in je huis.

Minpunten
  • Je hebt een Google-account nodig om gebruik te maken van de Google Assistent-functies zoals agenda-beheer.

Veelgestelde vragen over de Harman Kardon Citation 300 Grijs. speaker

De Harman Kardon Citation 300 Grijs. speaker heeft bluetooth: Ja.

De Harman Kardon Citation 300 Grijs. speaker heeft WiFi ingebouwd: Ja.

De Harman Kardon Citation 300 Grijs. speaker heeft een geluid.

De Harman Kardon Citation 300 Grijs. speaker is als volgt te bedienen:
Via de app: Ja
Via knoppen op het apparaat: .

De Harman Kardon Citation 300 Grijs. speaker heeft een maximale accu of batterijduur van . 

De Harman Kardon Citation 300 Grijs. speaker is Grijs.

De Harman Kardon Citation 300 Grijs. speaker is van .

De Harman Kardon Citation 300 Grijs. speaker is gemaakt van Kunststof.

De Harman Kardon Citation 300 Grijs. speaker is een .

De Harman Kardon Citation 300 Grijs. speaker is en is 30,6 cm breed, 14,2 cm diep en 18 cm hoog.

De Harman Kardon Citation 300 Grijs. speaker weegt 4,1 kg.

Bekijk nog meer speakers