Speakers zie je steeds vaker terug in het straatbeeld. Dat is natuurlijk niet voor niets, want we houden bijna allemaal van muziek. We nemen onze favoriete hits dan ook graag mee als we op pad gaan. Waar je ook van houdt, het is goed om te weten dat er altijd een luidspreker is die perfect past bij jouw leven. Neem bijvoorbeeld de praktische draagbare speakers van JBL. Deze leveren niet alleen een prachtige geluidsweergave in een extreem hoge kwaliteit, maar zien er ook nog eens ontzettend mooi uit. Wil je ervoor zorgen dat je nieuwe speaker echt helemaal bij jou past? Dan is het goed idee om te kiezen voor een speaker met een gepersonaliseerde opdruk! Deze is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zodat hij altijd past bij jouw stijl en uitstraling. Een gepersonaliseerde speaker leent zich hierdoor ook uitstekend als relatiegeschenk of als cadeau voor je medewerkers.

Waarom kiezen voor een JBL speaker?

Het topmerk JBL is één van de marktleiders als het gaat om speakers. Ze leveren echte kwaliteitsproducten in een aantrekkelijk jasje. Verder bieden ze je de keuze uit diverse fraaie modellen, die perfect zijn om mee te nemen op al je avonturen. Neem bijvoorbeeld de JBL clip 4 bluetooth luidspreker. Deze is lekker compact en is voorzien van een handige karabijnhaak, waardoor je hem eenvoudig aan je tas of het lusje van je broek kunt hangen. De speaker is bestand tegen water, stof, vuil en zand (IP67) en staat per laadcyclus garant voor maar liefst tien uur luisterplezier. Dankzij de Bluetooth-verbinding kun je hem eenvoudig koppelen aan vrijwel elk mobiel apparaat. Verder is de luidspreker verkrijgbaar in diverse basiskleuren (rood, roze, blauw, zwart en wit), meerdere kleurcombinaties en ook is er een uitvoering met een stoere legerprint.

Bedrukte speakers bestellen

Wil je een JBL speaker laten bedrukken met de naam of het logo van je bedrijf of organisatie? Bezoek dan helemaal vrijblijvend de website van Flyeralarm. Hier vind je uitgebreide informatie over de verschillende mogelijkheden en kun je eenvoudig je eigen ideale product samenstellen. Overigens is het goed om te weten dat jouw persoonlijke gravure wordt aangebracht op de karabijnhaak van de speaker. Je kunt jouw prachtige gepersonaliseerde JBL speakers al bestellen vanaf slechts tien stuks. Voor een gespecificeerde prijsopgave op maat kun je natuurlijk altijd contact opnemen met het deskundige team van Flyeralarm.